icon-decor-1

DETOX TERAPIJA

Detox terapija je čiščenje telesa od znotraj. Telo očistimo toksinov in težkih kovin. Številne kronične oblike obolenj današnjega časa , kot so fibromilagija, Parksionizem, dementna stanja, rakasta obolenja imajo za osnovo kronično obremenitev s težkimi kovinami.

icon-decor-1

AURIKULOTERAPIJA

Aurikuloterapija je tehnika vzpostavljanja ravnovesja v telesu preko stimulacije akupresurnih točk na ušesu, katere so povezane s telesnimi meridijani. Gre za staro tehniko, ki jo povezujemo tako s tradicionalno kitajsko medicino, kot staro majevsko medicino.

icon-decor-1

PERSONALIZIRANE BACHOVE ESENCE

Vzroki za bolezni imajo svoj izbor v naši duši. Nepoznane ali nesprejete ideje o čustvih in vedenju se kažejo najprej kot duševni konflikti in pozneje kot telesne bolezni. Dr. Edvard Bach je do tega spoznanja prišel  po dolgoletnih raziskavah, ki so ga pripeljali do odkritja zdravljenja s cvetovi.

icon-decor-1

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Z različnimi masažnimi tehnikami masiramo stopala in s pritiski na akupunkturne točke vzpostavljamo energetsko ravnovesje v telesu. Posamezni deli telesa se odzivajo na dražljaje na določenih točkah na stopalih.

icon-decor-1

VENTUZA TERAPIJA

Uporaba ventuz je znana že iz zapisov iz časa Egipčanov namreč že 3000 let pred našim štetjem v starem Egiptu in sicer za zdravljenje različnih bolezenskih stanj, na primer vročinskih stanj, bolečine in slabega počutja.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.