icon-decor-1

DETOX
TERAPIJA

Detox terapija je čiščenje telesa od znotraj. Telo očistimo toksinov in težkih kovin. Številne kronične oblike obolenj današnjega časa , kot so fibromilagija, Parksionizem, dementna stanja, rakasta obolenja imajo za osnovo kronično obremenitev s težkimi kovinami.

icon-decor-1

HIPERBARIČNA KISIKOVA TERAPIJA

Hiperbarična terapija deluje po zakonih fizike za povečanje kisika v telesu. Ker je telo zgrajeno predvsem iz vode, povečan zračni tlak v hiperbarični komori omogoča lažje absorbiranje kisika v vsako celico.

icon-decor-1

PERSONALIZIRANE BACHOVE ESENCE

Vzroki za bolezni imajo svoj izbor v naši duši. Nepoznane ali nesprejete ideje o čustvih in vedenju se kažejo najprej kot duševni konflikti in pozneje kot telesne bolezni. Dr. Edvard Bach je do tega spoznanja prišel  po dolgoletnih raziskavah, ki so ga pripeljali do odkritja zdravljenja s cvetovi.

icon-decor-1

ANALIZA OBRAZA PO DR. SCHUSSLERJU

Analiza obraza, znana tudi kot diagnostika obraza, je postopek, pri katerem se z branjem telesnih znakov ugotovi, katere bolezni ali neravnovesja obstajajo v organizmu.

Analiza obraza ima dolgoletno tradicijo in se uspešno uporablja že tisočletja.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.