Moja pot do zdravja

Moje ime je Katja Hübl.

Od kar pomnim me je zanimala alternativna medicina. Kot otrok sem na vrtu nabirala rastline in zelišča, jih mešala v kreme in jih nanaša na vse, ki so še ostali ob meni.  Kasneje me je pot vodila drugam in postala sem direktorica podjetja Otroški svet, vendar, ko sem zasledila vpis v naturopatsko šolo, sem v tistem trenutku vedela, da je to, to, za kar sem bila poslana. Približno ob istem času, je moj otrok doživel resnejšo zdravstveno težavo. Bil je v bolnišnici, zdravniki pa niso imeli druge rešitve, kot vse življenjsko jemanje zdravil. Ker je to bilo zame, kot mamo, nesprejemljivo, sem se obrnila na meni najljubšo vedo, naturopatijo. Bila je za mojega otroka rešilna pot, saj je z njeno pomočjo popolnoma odpravil težavo in s tem vse tablete. Je danes popolnoma zdrav najstnik! Zdravljenje vzroka je bil najpomembnejši korak.

Učim se od najboljših in priznanih predavateljev v svetu naturopatije, kitajske in evropske tradicionalne medicine. Učila sem se na naturopatski šoli, na Akademiji za zdravilstvo, na Inštitutu za podporo zdravju ter se še vedno učim na Akademiji za funkcionalnega terapevta endokrinologije.

Teorija in veliko prakse je to, kar me dela iz dneva dan boljšo.

Zaobljubila sem, da bom storila vse, kar je v moji moči, da bom ljudem pomagala, jim pokazala pot do ponovnega zdravja in jih omočila, da bodo lahko sami hodili po tej poti! Vsak je odgovoren sam, za svoje zdravje!

Razlog zakaj sem izbrala to pot, alternativno medicino, je sreča in zadovoljstvo, ko lahko ljudem pomagaš do bolj zdravega in srečnega življenja.

Pod imenom Kajori – Moja pot do zdravja – deluje center, kjer izvajam Detox telesa, kateri prinaša odlične rezultate. Iz telesa odstranjuje težke kovine in toksine. Uporabniki in uporabnice so z rezultati mojih terapij, kot tudi z mojo lastno predanostjo delu, pri vsaki posamezni obravnavi, izjemno zadovoljni.

V prostem času uživam v pohodništvu s svojim možem, otrokom in psičko Pupo. Obožujem živali in z donacijami redno pomagam Društvu za zaščito konj in drugih mučenih živali. Prav tako me močna vez veže z otroci.

Zelo srečna sem, da lahko ljudem pomagam do bolj zdravega in tako srečnega življenja!

Katja

Kontaktirajte me

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.