Sama sem detox opravila po prebolelem Covidu. Utrujenost in slabo počutje sta izvenela. Lahko le toplo priporočam!

Samira, Trbovlje

Katja je zagotovo oseba, ki prepriča s svojo strokovnostjo in znanjem. A tisto kar je je dokončno osvojilo je, da želi brezpogojno pomagat. Iskreno in toplo presega teoretični okvir obravnave človeškega telesa. Toplo priporočam obravnavo detoxa pri njej!

Miroslava, Trbovlje

Ko prideš na detox terapijo h Katji, te pričaka vesela, pozorno te posluša in k težavi pristopi nežno, a učinkovito. Zelo lepo poskrbi za nas, stranke. Zelo srčna in strokovna! Hvala Katja!

Nina, Slovenska Bistrica

Katja, hvala za cel paket! Zelo prijetno okolje si ustvarila in otroka sta vsakič uživala v tvoji družbi. Hvaležna, da smo lahko delali Detox s tabo!

Tanja, Maribor

Po opravljenem mineralogramu v centru Saeka, mi je le ta pokazal povišano vsebnost težkih kovin. Odločil sem se za Detox pri Katji. Op opravljenih terapijah, sem ponovno opravil mineralogram in vsebnost težkih kovin se je zmanjšala. Deluje! Hvala, Katja!

Tim, Maribor

Kako poteka terapija detox?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.