Zakaj izbrati naš DETOX program

icon-decor-1

Uporabljamo najmočnejšo in najkakovostnejšo napravo v Sloveniji. Enako uporabljajo tudi v bolnišnicah v Švici za pomoč po kemoterapijah.

icon-decor-1

Iz telesa odstranjuje tudi težke kovine, kot so svinec, kadmin, živo srebro …

icon-decor-1

Okrepimo telo in zmanjšamo dolgoročno obremenitev telesa s težkimi kovinami – toksini – in tako zmanjšujemo verjetnost za celo vrsto zdravstvenih težav.

icon-decor-1

Odstrani iz telesa del škodljivih snovi – več kot z drugimi metodami čiščenja telesa.

Normalna obarvanost vode, kadar je v vodi le sonda. Voda ostaja čista, prozorna.

Ko se izvaja detox terapija, se iz telesa izločajo toksini in težke kovine in to se vidi v gošči, ki se pojavi v vodi.

Vstopite v program celostne krepitve telesa!

Poglavitni sestavni deli programa so: drenaža organov, kelacija toksičnih kovin, proti-parazitni program ter svetovanje glede prehrane, pro-bio terapije in personaliziranega kompleta Bachovih cvetnih esenc

Hitreje boste prišli na zeleno vejo, se prečistili, razstrupili, razkužili telo, uredili presnovo in sčistili dušo!

Program zajema:

  1. Protiparazini program: deluje na osnovi električnega resonančnega valovanja na frekvenci 30.000 kHz, ta uniči v telesu parazite in patogene mikrorganizme in zatre proteinske povezave, ki so si jih tej paraziti zgradili, da bi se skrili. Deluje po principu bioresonance.
  2. Drenaža: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz kože, las, nohtov, limfe in vezivnega tkiva odpravi toksine v organe telesa.
  3. Razstrupljanje: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz organov gredo toksini iz telesa.
  4. Kelcija toksičnih kovin: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz telesa povlečemo toksične kovine kot so svinec, aluminij, arzen, živo srebro, kadmij, berilij, itd…
  5. Svetovanje: glede hrane, pro-bio terapije in Bachove esenc.

Za koga program ni primeren?
Paket ni primeren za nosečnice, osebe s srčnim spodbujevalnikom in osebe, ki imajo v telesu kovine (npr. vijake zaradi poškodbe kosti)

Trajanje: Obisk traja ca. 45 do 60 min.

Kontaktirajte me

Pogosto zastavljena vprašanja o DETOX programu?

icon-decor-1

Kaj je DETOX terapija?

Detox terapija je čiščenje telesa od znotraj. Telo očistimo toksinov in težkih kovin. V prijetnem ambientu in ob nežni glasbi, pa boste imeli čas tudi za sprostitev.

icon-decor-2

Kaj zajema DETOX program?

Protiparazitni program, Drenažo / Razstrupljanje organov / Kelacijo težkih kovin, Aurikoloterpaijo, med terapijo prejmete merico tkivnih soli, rego basic ter Crab Apple bachovo esenco, 1 x grelno vrečko, svetovanje o prehrani ter pro-bio terapiji.

icon-decor-1

Za koga program ni primeren?

Terapija ni primerna za nosečnice, osebe s srčnim spodbujevalnikom in osebe, ki imajo v telesu kovine.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.