Pogosto zastavljena vprašanja o DETOX programu?

  • Kaj je DETOX terapija?

Detox terapija je čiščenje telesa od znotraj. Telo očistimo toksinov in težkih kovin. Številne kronične oblike obolenj današnjega časa , kot so fibromilagija, Parksionizem, dementna stanja, rakasta obolenja imajo za osnovo kronično obremenitev s težkimi kovinami. Toksično delovanje težkih kovin se tudi kaže na spremenjenem psihičnem in duševnem obnašanju človeka.

  • Kaj zajema DETOX program?

Protiparazitni program, Drenažo / Razstrupljanje organov / Kelacijo težkih kovin, Aurikoloterpaijo, med terapijo merico tkivnih soli, Regobasic ter Crab Apple bachovo esenco, 1 x grelno vrečko, svetovanje o prehrani ter pro-bio terapiji. Vse to v sprostitveni sobi, kjer boste zraven čiščenja telesa od znotraj, naredili tudi nekaj za svojo dušo. Ob prijetni glasbi, video projekciji, boste imeli 30 minut le zase.

  • Za koga program ni primeren?

Paket ni primeren za nosečnice, osebe s srčnim spodbujevalnikom in osebe, ki imajo v telesu kovine (npr. vijake zaradi poškodbe kosti).

Normalna obarvanost vode, kadar je v vodi le sonda. Voda ostaja čista, prozorna.

Ko se izvaja detox terapija, se iz telesa izločajo toksini in težke kovine in to se vidi v gošči, ki se pojavi v vodi.

Vstopite v program celostne krepitve telesa!

Poglavitni sestavni deli programa so: drenaža organov, kelacija toksičnih kovin, proti-parazitni program ter svetovanje glede prehrane, pro-bio terapije in personaliziranega kompleta Bachovih cvetnih esenc

Hitreje boste prišli na zeleno vejo, se prečistili, razstrupili, razkužili telo, uredili presnovo in sčistili dušo!

Program zajema:

  1. Protiparazini program: deluje na osnovi električnega resonančnega valovanja na frekvenci 30.000 kHz, ta uniči v telesu parazite in patogene mikrorganizme in zatre proteinske povezave, ki so si jih tej paraziti zgradili, da bi se skrili. Deluje po principu bioresonance.
  2. Drenaža: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz kože, las, nohtov, limfe in vezivnega tkiva odpravi toksine v organe telesa.
  3. Razstrupljanje: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz organov gredo toksini iz telesa.
  4. Kelcija toksičnih kovin: izvaja se z body detoxom, aparatom, ki ga uporabljajo po klinikah v Švici. Iz telesa povlečemo toksične kovine kot so svinec, aluminij, arzen, živo srebro, kadmij, berilij, itd…
  5. Svetovanje: glede hrane, pro-bio terapije in Bachove esenc.

Za koga program ni primeren?
Paket ni primeren za nosečnice, osebe s srčnim spodbujevalnikom in osebe, ki imajo v telesu kovine (npr. vijake zaradi poškodbe kosti)

Trajanje: Obisk traja ca. 45 do 60 min.

Kontaktirajte me

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.